natti<3


Osminkad. Igga mitt stora feta myggbett på kinden som ser ut som en fet jävla finne!

vadå äckliga?

Men uhe, loggade in på bdb nyss och 2 äckliga/fula killar hade skrivit PM till mig.. Snälla.. den med ''tejpen'' var ju ändå rolig visst? Snälla gå i skolan.. Vad ser jag ut som om jag vill webba med dig äckel? Nej tack:)


Kommentaren högst upp:
hej, jag skulle vilja vara din tejpfånge, det innebär att jag är tejpad från axlar till anklar i massa silvertejp<3

Kommentaren nedan:
tjenare hottie! ;) sugen på cama lite tro? hehe ;P

wow

Stack då till Beafis som sagt. Vi kollade runt lite på hennes kamera osv. Lite senare stack jag hem och snackade med min Mormor en låååång stund i telefon. Hon bara snackade på som ingenting. Hah älskar min mormor=), ska hem där på Söndag för middag med halva släkten. Ska bli kul faktiskt! Då får jag träffa mitt söta lilla gudbarn Emmi, som också är min kusin.

Nu ska jag nog hjälpa Beafis med hennes design på bloggen, men först: en bild på henne och hennes nya kamera! =)

Vadå snygg? haha! .. får väl bli en bild på mig också då..

grattis mormor anita<3

Shu, sitter och äter nudlar just nu. Är hemma själv så därför.. Idag har jag som vanligt gått i skolan, inget speciellt roligt hände mer än att vi simma. Så fucking tråkigt! Jag var den ÄNDA tjejen i min klass som simmade bland alla killar. Alla andra skolkade eller nått.. Luktar MVG haha. Hade prov också idag, i No. Satt o plugga hela dan igår så hoppas verkligen att det gick bra, annars ber jag någon att skjuta mig. Kändes iaf bra:) Har absolut INGA läxor nu, har allt till nästa vecka. Så ska snabbt dra hem till Beafis och hjälpa henne med sin nya systemkamera! Yes.

Vi säs.

you can be my number one boy

Usch måste verkligen gå och fixa min 'utväxt' på mina naglar, som ser förjävliga ut helt ärligt. Sitter just nu och målar som ljus rosa för att dölja den fula 'utväxten' haha. Lyckas inte sådär jätte bra precis.

Man ser inget av de ljusrosa nagellacket på bilden haha.. kanske lite:)

pluggpaus.

Suck, har pluggat hela fuckin dan idag. Så hilma drygt. Vill just nu bara gå ut utanför mitt hus till tåget och hoppa! Har varit riktigt ledsen och deppig i mitt huvud idag, men ändå visat att jag varit glad. Hatar verkligen detta. Nu längtar jag till helgen som fan. Sorry btw för den dåliga 'update' idag, blir bättre imorgon lovar!

Ska plugga vidare nu, xoxo..

Fuck u, my life sucks.

skolor.. ncnc

Hjälp mig att välja rätt skola!!


~  Polhem - antingen samhälle eller juridik

~  Borgarskolan - samhälle

~  Klara nya - juridik eller samhälle


MC

Stack till Mc donalds och käkade med Bea:). Henne blogg kan du även läsa här. Där satt vi en stund och sedan stack vi vidare och kollade lite skor. Mötte sen upp dom som satt vi svenshög under taket då det regna som fan. Prata bara lite allmänt tills jag och Bea snabbt kom på att Svenska Hollywoods fruar snart började. Så vi skyndade oss hem:)

Vad gömmer sig bakom Hamburgaren Bea..?

Strike a pose.. !


when you say nothing at all

När man gråter för någonting, är det för att visa att man verkligen bryr sig eller tycker synd. Det kan vara glädje, det kan vara sorg. Om man inte gråter, betyder det att man stänger inne något. Man ska alltid uttrycka sina känslor oavsett vad, men ibland kan det bli för mycket. Om någon svikit dig, så stäng inte ute alla utan låt dom närmsta hjälpa dig. Skriver detta till en person och tänker inte berätta till alla vem. Jag vet vad du går igenom, har också gjort samma sak. :(. Du kommer klara detta även om det känns som om det är omöjligt just nu. Man känner sig ensam och att ingen bryr sig. Skit i ''personen du vet vem'', för den personen har nyss visat var hon/han står. Du har dina vänner som finns där, dom hjälper dig mer än gärna. Glöm inte att du är bäst på ditt eget sätt och att du klarar allt, det tar tid jag vet! Dom orden personen sa till dig, dom vackra orden glömmer man aldrig.. Tänk på att du är dig själv och måste klara dig utan hon/han, hon/han är inte värd dig.

Du är underbar på alla sätt,
Älskar dig<3
Du klarar dig!

truten

Idag började min dag som en vanlig måndagmorgon brukar göra för mig. Fick sedan gå ifrån skolan för det hände lite saker.. så jag gick hem för att ta hand om min bror.

Nu sitter jag här och ska äta nu:) puss

how you want it


15.23

Nu har jag kollat klart på alla idol-avsnitt som visats i veckan. Har suttit och gjort om min väns design på han blogg. Gå in och kika på hans blogg btw och den hittar du här.

Ska börja städa rummet nu sen plugga, stor suck på detta!

mår inte bra

Godmorgon..
Varit vaken ett tag och känner inte mig så bra. Min frukost idag bestod av Pizza och vatten i soffan med tv:en på. Här har jag legat ett bra tag också och känner att det är här jag ska tillbringa min dag, även när jag ska plugga trorjag. Haha.
Kom inte hem så sent igår kväll efter att ha varit ute med Seb, Bea och Hazim. Blev lite mycket igår, mer säger jag inte haha.

Mina planer idag:
Kolla färdigt på Idol-avsnitten.
Städa mitt rum KLINISKT! (enligt mamma)
Skriva klart min So-uppsats.
Sova/ta det lugnt..



Bild från igår innan jag stack ut.


ut

Snart ska jag gå ut en stund,måste fixa mig snabbt.
Hörs&Puss! <3

butterfly

Sitter här framför datan med halv lockigt och halv torrt hår och ser ut som fan haha. Vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt. Vet en sak, det är att jag ska gå och fixa mig nu så jag slipper göra det sen:) Smart va?

Tänker jättemycket på min pappa just nu, han var och festade igår med sina vänner. Har inte pratat med honom sen igår kväll, så får väl ta o ringa han o ser hur han haft det igår.. och såklart hur stor hans baksmälla är! Hahha nej skoja.

trött emi.

Bli aldrig vän med er mamma på fb..

..Aldrig! Pinsamt, verkligen pinsamt. Ett råd: bli inte vän med era föräldrar på facebook. Ni kommer ångra er. Det värsta är, att detta är inte första gången hon skriver såhär till mig.. Fyfan mamma!


Där står:
Hej Emmeliegumman! Blev såå chockad av att se dig uppe o äta frukost kl.9 en lördag? Vad har hänt:) Men nu har du säkert somnat om. .eftersom du tassade in på rummet igen. Älskar dig mitt Hjärta! Kraam


haha fula vi är!


Ignorera mitt hästflabb, var tydligen inte beredd på bilden:/ Bild från igår.

you wanna taste it, you wanna lick it.


Maränger blev det idag, som smakade lite choklad =D

hm baka?

Ja som sagt är jag själv hemma nu.. Är ganska uttråkad haha. Tror jag ska baka nått, har ju inget annat för mig ju:(

Vad det blir.. får ni se sen (OM JAG NU BAKAR!)

Godmorgon.

Godmorgon allihopa. Vaknade ganska tidigt idag, suck. Tack vare är dom jävla tågen som går utanför mig. Vill bara flytta härifrån! Hatar att bo här.

Igår så blev jag uppringd av min fd. fotbollstränare. Hon ville nämligen att jag skulle ställa upp och spela i laget inför en viktig match som då spelades igår, sa då ja. Hade inget annat bestämt. Matchen var vääldigt spännade och såklart vann vi! Spelade mycket, fast mot slutet fick jag jätteskoskav som jag fått av mina nya skor så kunde inte spela mer senare.. Tur var de för hade aldrig orkat! Haha.

Efter matchen stack jag till RB hos Emelie och kollade de sista av Idol. Vi stack sedan ut till 'Fågel-Gungan' och snackade.. Sedan lånade jag och Hazims Daniellas moppe och körde mot tågstationen där jag mötte min halvsyster och hennes vänner, blev lite skakigt där. Vi snackade osv sen stack vi igen.
Lite senare stack jag hem och gjorde ingenting.

Idag ska jag förmodligen ut, är hemma själv hela dan. Får narturligtvis passa min hund också..
Ska äta frukost nu, hörs sen! <3

jävla unge

Hej..
Ja då var man barnvakt innan.. Den lilla ungjävelen är så jävligt sjuk i huvudet. Vet ni vad han sa? HEJDÅ DITT TJOCKA SVIN! =O. Jag blev helt chockad!!!! Som tur är att jag aldrig mer ska passa han mer, ALDRIG! Jag t o m ansträngde mig för att vara en bra 'Nanny'.. Stack upp till netto och handla godis + läsk, vad får man tillbaka? JO ett jävla monster som är otacksam mot sin snälla syster.

Efter det, stack jag ut med vänner. Kom hem därifrån för nån timma sen. Nu ska jag ta de lugnt framför datan och sova=). Puss


suck..

Stack upp till netto för en stund sen och handlade dricka och godis. Lika bra att ha godis hemma om man ska passa en vild 6åring(snart 7). Är inte så sugen på att passa den lille ungen idag, mår faktiskt ganska dåligt..

Aja.. Kanske får den ungjävlen mig på bra humör eller nått.

morning

God morgon. Nyss vaknat och lite så. Klockan är runt 12 och jag ska snart vara barnvakt åt min bror.. tråkigt:( Min mamma ska på sjukhuset så det är därför. Riktigt skönt var det att vakna upp av sig själv utan att någon jävla klocka ringer.
Idag ska jag först och främst passa min bror då, sedan blir det nog att plugga. Ska bara ta det lugnt idag. Nu ska jag äta :)
 
Dagens låt!

Azra :)<3

Vi och några andra bestämde oss för att gå hem till Azra och kolla idol där. Kolla max 3 min av det sedan stack vi iväg till hennes mammas dagis och ''lekte'' haha! Hade ändå riktigt kul. Är hemma just nu. Nyss suttit och tryckt in 4 mackor i flabben på mig. Inte ätit något idag så var rätt hungrig när jag kom hem. Oh imorgon kan man äntligen få sova ut!! Nivet.. STUDIEDAG imorgon! Fan så sköööööönt.



Hade tråkigt en stund innan jag stack..
Jag och min lillebror på första bilden <3



Kära moder

Min fina mamma har äntligen börjat sköta sig! Hon har köpt nya skor till mig idag under tiden då jag var i skolan haha. Tack mamma, sånt som mammor är till för <3. Hoppas du lärt dig något nytt nu.


Nya svarta ''höga'' Kawasaki skor blev det, precis de jag behövde :)


kladdkaka

Hej! Ska faktiskt börja blogga om mitt liv, men först måste jag verkligen skärpa mig när det gäller detta:P.

Iaf.. Mitt liv idag:
Skolan: Ganska rolig dag idag, meeen ändå inte.
Kladdkaka: Jo.. jag bakade nyss kladkaka typ, men glömde att den stod i ugnen så den blev lite sådär små bränd:) Hard work.
Ikväll: Vet inte vad jag ska göra, antagligen blir det ut med vänner. Imorgon är vi lediga. GÖTT

Nu ska jag smaka på den äckliga brända kladdkakan, hörs:)

dåligt av mig..

HEJ!
Jag har inte hunnit att blogga idag för att jag har så mycket läxor och prov på G nu! Verkligen jättejobbigt, är på ett ungefär färdig nu:). Finaly! Orkar inte med att kolla på Idol idag, känns tråkigt faktiskt.

Annars så har passat på att städa mitt rum lite hihi. Behövdes verkligen.

Oh dear god we don't like!



Tack Bea för allt! Jag älskar dig<3


Äckliga muffins..

Godkväll allihopa.
Har nyss klivit ur duschen där jag stod i nån timma. Över skönt att duscha, särskilt över en sån här lång dag! Har också kollat på Idol med Mamma. Inget kul som hände idag direkt. Innan Idol skulle min mamma tvunget och baka muffins. När hon väl stod där och alla ingridienser var i saknades nånting.. KAKAON! Man hörde bara ett FAN OCKSÅ utifrån köket. Visste vad jag skulle göra direkt, här hemma är jag slav. Fick ta på mig, sen skynda mig upp till Netto för att handla den jävla kakaon. Var inte lönt jag gjorde det.. Dom blev skit äckliga, helt degiga! Hon kan verkligen inte baka.. Nu ska jag njuta av datan och lite plugg. Vi hörss.


Jag just nu.. Över sliten.

tisdag

Hej! Har börjat blogga igen då.:)

Ska berätta min dag idag.. Jag har inte mått så bra idag kan jag säga, känt mig lite svimmfärdig, haft ont i magen osv. Beror på lite personliga saker som hänt. Kom hem för någon timma sen, satte mig vid datan och nu ska jag börja plugga på Kemi! Kemi.. är något jag verkligen hatar! Har test i det imorgon. Så snart när jag pluggat färdigt ska jag faktiskt ta och lägga mig i sängen och försöka tänka på positiva saker. Just nu finns det inte en ända positiv sak i mitt huvud, bara negativa.. Har faktiskt anledning till det!! Borde egentligen inte ha det. Men ibland är man nere i svackor där det säger stop till allt de roliga, då man mår som dåligast och inte orkar dra sig upp igen. Just nu ser mitt liv ut så. Men det blir bättre, det hoppas jag på.

Nä nu måste jag plugga!!!!

RSS 2.0